Jeugdcommissie Wijkvereniging Marsdijk

Kinderdisco

Kinderdisco in de Dissel

Babbels van de Jeugdcommissie

- juni 2017
We gaan door met het organiseren van de Kinderdisco elke laatste zaterdag van de maand. Hou de Wijkkrant, de zuil in het winkelcentrum en onze website in de gaten voor uitzonderingen.

We proberen de knutselactiviteiten voor de jeugd onder de 12 jaar weer op te pakken. Graag willen we ook iets organiseren voor de oudere jeugd. Mail ons en we gaan kijken wat we kunnen doen.

Je kunt ons mailen op jeugd@marsdijk.nl

Groetjes van de jeugdcommissie:

Jordy, Julia, Luca, Tessa,Thom, Herma, Geert en Jacqueline

 

JEUGDCOMMISSIE WIJKVERENIGING MARSDIJK

De Jeugdcommissie van Marsdijk is met een klein groepje de afgelopen jaren druk bezig geweest om activiteiten voor de jeugd te organiseren. Onze doelgroep was in 1e instantie jongeren van 6 tot en met 17 jaar oud.

Elk jaar blijkt de kinderdisco voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar een groot succes. Tijdens de kinderdisco kunt u ook de verjaardag van uw zoon of dochter vieren. Graag horen we dit wel ruim van tevoren in verband met de extra's die we dan kunnen regelen.

Voor de oudere jeugd 16 t/m 21 jaar, hebben we 1x een muziekavond georganiseerd. Helaas kwamen hier maar een handvol jongeren op af.

We zijn bezig om een chillruimte voor de jeugd te maken en in te richten. Ook hier staan we open voor leuke ideeen van de jeugd.

JEUGDCOMMISSIE WIJKVERENIGING MARSDIJKAls Jeugdcommissie zijn wij voortdurend op zoek naar leuke en haalbare activiteiten die kunnen worden georganiseerd voor de jeugd van Marsdijk.
Graag willen wij weten wat de jeugd zou willen doen. Heb jij een goed idee voor ons, dan willen wij daar graag van op de hoogte worden gesteld.
Dit kan via de mail: email jeugd@marsdijk.nl.

 

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie: Geert Doensen, Jordy Duparant, Luca Hamminga, Thom Hamminga, Yoni Kanthappu, Lieke van Raalten, Herma Veen en Jacqueline Smid

 

Feestje? Huur het jeugdhonk voor 60 euro inclusief DJ en barbezetting

HUREN JEUGDHONK VANAF € 60,00

In het jeugdhonk van de Dissel is het nu ook mogelijk om een verjaardagsfeestje of schoolfeest te organiseren.
Huurprijs vanaf € 60,00 inclusief dj en barbezetting.

Prijs cola, cola light, sinas, cassis, 7-up, ice tea, appelsap, sinaasappelsap: € 0,50. Prijs Mars en zakje snoep: € 0,50.

Stuur een mail naar jeugd@marsdijk.nl voor beschikbaarheid en voorwaarden. Reageer snel, want vol=vol

naar boven


LysaDesign