Jeugdcommissie Wijkvereniging Marsdijk

Kinderdisco

Kinderdisco in de Dissel

KARAOKEAVOND IN DE DISSEL

Karaokeavond voor de jeugdHeb jij zin in een gezellige zaterdagavond met je vrienden en vriendinnen, en wil je niet op de bank hangen met je telefoon en laptop? Kom dan zaterdag 9 juni naar De Dissel. De Jeugdcommissie organiseert een Karaokeavond vanaf 19.00 tot 21.00 uur.

De avond is bedoeld voor jeugd uit de groepen 6, 7 en 8 en is GRATIS. We hopen op een gezellige muzikale avond. De bar is open en er is chips, drinken, zakje snoep en Mars te koop. Dit alles voor € 0,50 per stuk.

Graag opgeven voor maandag 4 juni 2018. Dit kan per mail naar jeugd@marsdijk.nl met opgave van je naam, leeftijd en nummer(s) die je wilt zingen. Ook in een groepje zingen kan natuurlijk. Minimum aantal deelnemers 10. Bij te weinig deelname gaat de avond niet door.

De Jeugdcommissie

ROMMELMARKT VOOR DE KINDEREN 26 MEI

KinderrommelmarktOproep voor alle kinderen in Marsdijk: hebben jullie zin om met een kleedje lekker buiten te zitten en je eigen rommel te verkopen? Vraag dan even aan je vader, moeder of verzorger of het mag.

Geef je naam, adres en telefoonnummer door en we reserveren een mooi plekje voor je op zaterdag 26 mei tijdens de rommelmarkt die begint om 10.00 uur en eindigt om 14.30 uur.
Deelname is gratis.

We hebben lekkere tosti's voor tijdens de middag.

Reacties kunnen naar jeugd@marsdijk.nl

Organisatie: Herma Veen, Julia Hamminga en Jacqueline Smid

 

Babbels van de Jeugdcommissie

- juni 2017
We gaan door met het organiseren van de Kinderdisco elke laatste zaterdag van de maand. Hou de Wijkkrant, de zuil in het winkelcentrum en onze website in de gaten voor uitzonderingen.

We proberen de knutselactiviteiten voor de jeugd onder de 12 jaar weer op te pakken. Graag willen we ook iets organiseren voor de oudere jeugd. Mail ons en we gaan kijken wat we kunnen doen.

Je kunt ons mailen op jeugd@marsdijk.nl

Groetjes van de jeugdcommissie:

Jordy, Julia, Luca, Tessa,Thom, Herma, Geert en Jacqueline

 

Feestje? Huur het jeugdhonk voor 60 euro inclusief DJ en barbezetting

HUREN JEUGDHONK VANAF € 60,00

In het jeugdhonk van de Dissel is het nu ook mogelijk om een verjaardagsfeestje of schoolfeest te organiseren.
Huurprijs vanaf € 60,00 inclusief dj en barbezetting.

Prijs cola, cola light, sinas, cassis, 7-up, ice tea, appelsap, sinaasappelsap: € 0,50. Prijs Mars en zakje snoep: € 0,50.

Stuur een mail naar jeugd@marsdijk.nl voor beschikbaarheid en voorwaarden. Reageer snel, want vol=vol

naar boven


LysaDesign