Sportcommissie Marsdijk

Doelstelling: De sportcommissie regelt de administratieve zaken voor een aantal sporten. De sporten worden op recreatief niveau beoefend en zijn dan ook georganiseerd voor de sporters die naast sportiviteit ook gezelligheid zoeken. Voor het seizoen 2019/2020 worden, vanaf 1 september 2019 tot en met 31 mei 2020, de navolgende sporten georganiseerd door de sportcommissie:

Inschrijfformulier sporten: klik hier (doc)
Inschrijfformulier sporten: klik hier (pdf)

De sportcommissie organiseert de volgende sporten:

Badminton: Elke maandagavond wordt er badminton beoefend in de "Marsdijkhal" van 19.30 tot 21.00 uur.
Voor meer informatie over deze sport kunt u terecht bij Menna van Dijk telefoon 0592-346813.
DanceFit: Op dinsdagavond in De Dissel van 18.45 tot 19.45 uur vind DanceFit 18+ plaats. Tijdens dit uur staat lekker bewegen op muziek en vooral plezier in de les centraal.
Aer JazzIn deze les kan iedereen meedoen beginner of een gevorderde sporter iedereen is welkom! Eerst word er begonnen met een swingende warming-up waarin alle spieren worden opgewarmd. Hierin staat het opbouwen van conditie en coördinatie centraal.
Daarna volgen er doelgerichte oefeningen om de spieren te versterken, kracht op te bouwen en vele calorieën te verbranden.
Tijdens de oefeningen worden alle spiergroepen aangepakt, zoals de arm en beenspieren, buikspieren maar ook de bilspieren en de rugspieren. Na een pittige les word er rustig afgesloten in een cooling-down. Er word afgewisseld met ademhalingstechnieken en stretchen, ook word er gewerkt aan het verlengen van de spieren. Deze groep is gemêleerd in leeftijd en dat maakt het ontzettend gezellig! Nieuwelingen worden vrolijk onthaald en meteen op hun gemak gesteld! Niets moet, alles mag. Bent u geïnteresseerd in deze les? Kom gerust een keer kijken, of wat nog leuker is kom eens gezellig meedoen! Voor meer informatie kunt u terecht bij Denise Rijling "trainer DanceFit".
Pilates: Op dinsdagmorgen van 10.30 tot 11.30 uur is er Pilates-les in De Dissel. Dit wordt gegeven door Pilates-instructeur Hieke Schaap. Pilates is een bewegingsleer die gericht is op het beheersen van lichaam en geest. In een les van 60 minuten, met rustgevende muziek, leer je je te concentreren op oefeningen met vloeiende bewegingen. Het lichaam wordt gestrekt en verstevigd en de spieren en gewrichten worden sterker en soepeler gemaakt.
Voor informatie over Pilates kunt u contact opnemen met
Hieke Schaap, telefoon 0592-344489 of via e-mail: hiekeschaap@online.nl
Tafeltennis: TafeltennisVanaf 18+ is trainen en/of wedstrijd spelen mogelijk van 19.15 tot 23.00 uur. De wedstrijden zijn in de Asser Bedrijfs Tafeltennis Bond competitie.

Voor informatie kunt u bellen met:
Geert Doensen telefoon 0592-858190.

Volleybal: VolleybalDe training van het volleyballen is op maandagavond van 21.00 tot 22.30 uur in de "Marsdijkhal". Thuiswedstrijden in de recreatieve competitie van Assen en omgeving zijn altijd op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Er zijn 1 damesteam, 1 herenteam en 2 mixteams, die allemaal meedoen aan deze competitie.

Sporters die belangstelling hebben om mee te doen, kunnen voor informatie terecht bij:
Meis Wietze Lammers, telefoon 06 44078797,
of op de trainingsavond komen en gelijk meedoen, om te ervaren of dit ook hun sport is.

Zaalvoetbal: ZaalvoetbalElke woensdagavond van 22.00 tot 23.00 uur wordt er in de 'Marsdijkhal' zaalvoetbal gespeeld.

Voetballers die belangstelling hebben om hieraan mee te doen, kunnen op bovengenoemde tijd een kijkje nemen en eventueel meedoen.

Zumba: ZumbaOp woensdagavond van 19.15 tot 20.15 uur geeft Jeannet Strijker Zumba les in 'De Dissel'.

Voor de mensen die woensdagavond niet kunnen is er ook donderdagmorgen de gelegenheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Voor vragen kunt u Jeannet Strijker bellen op telefoon 0592-375155.

Inschrijfformulier sporten: klik hier (doc)
Inschrijfformulier sporten: klik hier (pdf)

Voor verdere informatie over al deze sporten kunt u mailen naar:

email sportmarsdijk@marsdijk.nl of
bellen met Meis Wietze Lammers telefoon 06 44078797.

De Sportcommissie

naar boven


LysaDesign